Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Aktivitetskort på nätet (ApN)

Aktivitetskort på nätet (ApN) är en tjänst för aktivitetsbidragsgrundande närvarorapportering. Drygt 25 kommuner använder sig i dag av tjänsten, exempelvis Lidingö, Nacka, Huddinge, Haninge, Södertälje och Botkyrka.

De föreningar som vill söka verksamhetsbidrag för ungdomsaktiviteter (7-20 år) från Lidingö stad, ska börja föra närvaro i ApN från och med 1 januari 2013 (alternativt Idrottonline för de idrottsföreningar som väljer det).

All närvaro som föreningen registrerar sparas i en databas. Lidingö stads regelverk är inprogrammerat i systemet. Varken föreningens administratör eller ledarna behöver hålla reda på om deltagarna är i bidragsberättigad ålder eller inte. Föreningen behöver inte heller göra en sammanställning av närvarokorten när det är dags att ansöka om bidraget.

Användarnamn och lösenord

Kontakta Maria Klingefjord, föreningsansvarig, för att få användarnamn och lösenord.

Tel.nr: 08-731 32 87
E-post: maria.klingefjord@lidingo.se

Föreningsadministratör

Den person i föreningen som tidigare sammanställt ansökningarna behöver inte längre lägga tid på att sammanställa alla närvarokort. Det enda som krävs är att godkänna närvarokorten vid bidragsperiodens slut. Föreningen utser en föreningsadministratör som sköter det.

Föreningsadministratören kan se hur mycket bidrag föreningen kommer att få. När föreningsadministratören godkänt föreningens aktivitetskort är ansökan klar.

Komplettera ansökan med:

  • årsmötesprotokoll
  • verksamhetsberättelse
  • resultat- och balansräkning

Skicka dokumenten till oss:

E-post, Kultur.fritid@lidingo.se

Papperspost, adress:
Lidingö stad
Lärande- och kulturförvaltningen
181 82 Lidingö

Föreningsledare

Som föreningsledare lägger du upp dina deltagare endast en gång. Sedan kan du givetvis lägga till eller ta bort deltagare som slutar. En stor skillnad från tidigare då du var tvungen att skriva nya närvarokort två gånger per år.

Teknisk support

Tel: 090-161660

Kontakt
Till toppen av sidan