Lättläst

Lättläst

Skriv ut
Dela

Sommarlovshäng på Lidingö

SOL är tillbaka! Går du i årskurs 6 och uppåt finns det i år ett rejält utbud av kul sommaraktiviteter på Lidingö. Ledarna på fritidsgårdarna har jobbat stenhårt för att skapa SOL - ett fartfyllt och varierat sommarlovsprogram som startar 15 juni. Häng med!

Summer on Lidingö, SOL, är skapat av Lidingö stads fritidsgårdar och vänder sig till alla ungdomar som går i årskurs 6 och uppåt. Med start 15 juni kommer olika aktiviteter äga rum dagligen. Alla är gratis, men kräver föranmälan och antalet platser är begränsat.

Häng med in på SOL:s webbplats för att ta del av hela utbudet och göra din anmälan. Det blir allt ifrån sportaktiviteter till kulturella smakupplevelser och mycket mer.

Missa inte chansen till en härlig sommar full av aktiviteter tillsammans med ledarna på fritidsgårdarna.

Läs mer och gör din anmälan på Summer on Lidingös webbplats.länk till annan webbplats Där finns också ett kontaktformulär om du vill ställa frågor.

Senast två dagar innan aktiviteten skickas bekräftelse av plats ut per sms till anmält telefonnummer. Har du inte mottagit ett sms senast fredagen innan aktiviteten, så har du inte tilldelats en plats.

Följ också Instagramkontot @summeronlidingo för de senaste uppdateringarna.

Till toppen av sidan