Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Gratis padel på Lidingövallen

Under sommaren kan du spela padel på Lidingövallen. En mobil bana från banleverantören Instantpadel placeras i isrinken i juli och augusti och du spelar helt gratis. Låt matchen börja!

Från den 30 juni erbjuder Lidingö stad tillsammans med Instantpadel gratis padel för alla ungdomar och allmänheten vid Lidingövallen. Banan blir ett tillskott till alla aktiviteter som erbjuds Lidingös ungdomar under SOL (Summer On Lidingö).
Måndag till torsdag 13.00 - 15.00 och 18.00 - 20.00 kan ungdomar spela via SOL, racket och bollar finns då att låna på Elverket.

Öppen för allmänheten

Övrig tid på vardagar och helg mellan 08.00 och 22.00 är banan öppen för vem som helst. Då gäller först på plats spelar och sedan byter man med nästa väntande par varje hel timme. Racketar och bollar finnas att låna på Elverket när det är öppet. Självklart går det bra att spela med egna racketar och bollar också.

- Vi tycker det är ett fantastiskt att Lidingös ungdomar kan prova på padel utan kostnad, säger Lidingös idrottschef Malin Andersson. Vi vill att riktigt många ska få chansen att upptäcka sporten och även inbitna padelspelare få chansen att spela här i sommar.

InstantPadel är en mobil padelbana som kan användas både inomhus och utomhus.

- Vi hade en demobana ledig över sommaren och eftersom jag själv bor på Lidingö så tyckte jag det var extra kul att kunna erbjuda Lidingös ungdomar att prova padel på det här sättet, säger Christoffer Granfelt, medgrundare till Instantpadel.

Till toppen av sidan