LAN på Skärsätragården 25 oktober

Kulans fritidsgård och Skärsätragården anordnar höstens första LAN! Ett evenemang där du får chansen att spela hela kvällen/natten och träffa andra gamers som delar din spelglädje!

Äntligen är det dags för LAN igen. Den 25-26 oktober ses vi på Skärsätragården för att djupdyka i spelets värld. På LAN tar man med sig sin egen dator eller konsol och spelar spel tillsammans med andra hela kvällen/natten. Turneringar och utmaningar anordnas utifrån de olika spel som ungdomarna gillar att spela. I cafeterian säljs Billy’s pizzor, läsk, godis och mackor under kvällen och natten.

Vilka får komma?

Detta evenemang är för dig som går i årskurs 6 och upp till sista året i gymnasiet. Du behöver ta med dig egen utrustning och delta aktivt i LAN:et.

Grundreglerna är att man respekterar varandra, har ett vårdat språk och lyssnar på ledarna. Tänk på att alla har med dyrbar utrustning, så man får ej springa runt i lokalen eller ta med sig kompisar som inte är anmälda. Av säkerhetsskäl kommer vi inte att släppa in oanmälda personer.

Vad ska man ha med sig?

Du behöver ta med egen gaming-utrustning, skärm och internetkabel (10 meter lång helst, men annars brukar det lösa sig). Vi har bord, vanliga stolar och eluttag där du kan koppla in din utrustning. Vi lånar inte ut något, så se till att ha med dig allt du behöver.
Personalen ansvarar ej för deltagarnas utrustning.

Föranmälan krävs

LAN:et är gratis, men för att vara med krävs en föranmälan via vårt anmälningsformulär.

Anmäl dig till LAN:et via vårt formulär.länk till annan webbplats

Sista anmälningsdag är ‪måndagen den 20 oktober och det finns 25 platser, så först till kvarn!

Tid och plats

Datum: 25-26 oktober
Tid: 19.00-09.00 dagen där på. Vill du lämna evenemanget tidigare, så går det självklart bra, men någon av ledarna måste informeras.
Plats: Skärsätragården, Pyrolavägen 17-19

Kontakt

Har ni frågor går det bra att kontakta oss via e-post henrik.hallkvist@lidingo.se och diego.moya@lidingo.se eller på telefon 076-1390521 (fråga efter Henrik eller berätta att det gäller LAN så vi kan återkomma)

 

 

 

Mer information
Kontakt
Till toppen av sidan