Skriv ut
Dela

Rudboda skola på Instagram

Nu finns det ett öppet Rudboda skola-konto på Instagram där elever och föräldrar kan ta del av verksamheten i bild- och videoform.

Under 2016 startade flera klasser och fritidsavdelningar på Rudboda stängda Instagramkonton i ett pilotprojekt som slagit väl ut. Fritidsklubben var först med att använda den populära appen och har i dagsläget över 150 följare som består av elever, föräldrar och andra anhöriga.
–  Vi hade tidigare en blogg men via Instagram når vi eleverna och föräldrarna direkt i deras mobiler i stället för att de ska knappa in en lång webbadress. Vi kan informera, dokumentera, underhålla och samtidigt uppmuntra eleverna att visa upp vad de gör under dagarna, säger Ulrika Behmer på Klubben.

Nu hittar du även Rudboda skola under det officiella kontot @rudbodaskolalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Målet är att personalen bidrar med dagliga uppdateringar från verksamheten.

Mer information

Instagram är en gratis fotodelningsapplikaton och ett socialt nätverk som skapades den 6 oktober år 2010. Instagram har idag över 500 miljoner användare världen över. 2012 köpte Facebook Instagram för över 7 miljarder kronor.

Till toppen av sidan