Lättare att boka Musikskolans kurser med nytt system

Nu blir det lättare och smidigare att boka musikkurser på Lidingö. Musikskolan inför bokningssystemet StudyAlong som gör anmälan till musikundervisningen enklare och dessutom utökas antalet elevplatser i skolan till höstterminen.

Nu drar höstterminen igång i Musikskolan och i samband med det införs StudyAlong - ett bokningssystem på webben som ger bra överblick över verksamhetens kursutbud och gör det smidigt och lätt att boka de kurser som är av intresse. Dessutom har Musikskolan fått möjlighet att utöka antalet elevplatser.
Den 27 augusti blir höstens kurskatalog tillgänglig.

- Vi är så glada att kunna ge den servicen till alla musikintresserade. Det blir inga långa handläggniningastider utan alla kan själva gå in i systemet och söka upp och välja de tider som passar bäst.
Det blir även enklare att ta del av lediga platser som kan uppstå under terminens gång. Man behöver inte fråga och vänta på svar utan allt syns direkt, säger Lena Söderström, enhetschef för Musikskolan.

Lidingö Musikskola erbjuder det mest kompletta kursutbudet inom musik på Lidingö. Målet är att ge alla barn och ungdomar mellan  6–19 år möjligheten att utveckla sina kreativa och konstnärliga sidor genom musik under vägledning av professionella musikpedagoger. I dag har skolan ungefär 1250 elever inom verksamheten.

Välkomna att boka Musikskolans kurser.länk till annan webbplats

Till toppen av sidan