Startsida, Lidingö stad

Länkar för anställda i Lidingö stad

Till höger finns länkar till de sidor som kan behövas när man jobbar utanför Lidingö stads nät.

Webmaillänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönstergör det möjligt att smidigt nå din E-post från andra datorer, till exempel hemifrån. Du använder samma användarnamn och lösenord som när du loggar in normalt på din dator på jobbet.

Ö-nätetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster gör det möjligt att smidigt nå stadens intranät från andra datorer, till exempel hemifrån. Du använder samma användarnamn och lösenord som när du loggar in normalt på din dator på jobbet samt anger en kod du får via SMS till din mobiltelefon. Tjänsten kräver att du har registrerat din mobiltelefon i SelfService i förväg. Vissa länkar på ö-nätet är inte tillgängliga, antingen beroende på tekniska begränsningar eller av säkerhetsskäl. (Gå tillbaka om du får ett felmeddelande).

Hemkataloglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster gör det möjligt att smidigt nå dina enheter i stadens nätverk från andra datorer, till exempel hemifrån. Tjänsten kräver att du har registrerat din mobiltelefon i SelfService i förväg. Du använder samma användarnamn och lösenord som när du loggar in normalt på din dator på jobbet samt anger en kod du får via SMS till din mobiltelefon. Du måste vara administratör på den dator du använder. För närvarande fungerar detta bara för datorer med Microsoft, alltså inte surfplattor och mobiltelefoner eller andra datorer.

Lösenordsbytelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster gör det möjligt att ändra ditt lösenord om du har glömt det eller om det har gått ut, till exempel hemifrån. Tjänsten kräver att du har registrerat din mobiltelefon i SelfService i förväg.

Om du arbetar inom Lidingö stad och har problem med att nå dessa tjänster kontakta It-enheten på 08-731 33 33.

Senast ändrad: 2014-04-03
Uppdaterad av:
Dela med andra

Länkar

Sidan är Certifierad av

SSL
Lidingö stad, Stockholmsvägen 50, 181 82 Lidingö, Tel vx: 08-731 30 00, Fax: 08-731 46 82
E-post: lidingo.stad@lidingo.se, Organisationsnummer: 212000-0191, Webbredaktör: