Idrott och integration i stadens tält på Lidingöloppet

Årets Lidingölopp närmar sig och givetvis finns Lidingö stad på plats på Grönsta gärde. Kom förbi vårt World Lounge-tält och låt dig inspireras av hur idrotten bidrar till att stärka integrationen på Lidingö.

Den 22–24 september är det dags för Lidingöloppet. Liksom
tidigare år deltar Lidingö stad med ett informationstält på Grönsta gärde. Temat för i år är idrottens betydelse för integrationen av våra nya Lidingöbor. Tältet är bemannat under hela Lidingöloppshelgen, klockan 10.00–18.00 på fredagen och klockan 08.00–18.00 under lördag och söndag.

Tävla om fina upplevelser
På plats finns medarbetare från Lidingö stad i sällskap med
några av våra nyanlända Lidingöbor. Ta chansen att knyta nya kontakter, mingla med oss och var med och tävla om fina upplevelser från öns hotell-och konferensanläggningar Scandic Foresta, Bosön, Blue hotell och Högberga gård.

Planera din resa och åk helst kollektivt
Lidingöloppet lockar löpentusiaster från hela världen. Många nya trafikanter kommer till ön och trafiken kommer att bli tät runt tävlingsområdet vid Lidingövallen, Grönsta och Koltorp. Framkomligheten och möjligheten att parkera blir starkt begränsade och vi rekommenderar därför dig som kör bil att vara ute i god tid, eftersom det kan blir köer. Om du kan åk helst kollektivt. Mer trafikinformation inför Lidingöloppetlänk till annan webbplats

Gratisbussar till Lidingövallen
Du som åker från Stockholmstrakten tar med fördel tunnelbana till
Ropsten, eller parkerar bilen i Ropsten. Därifrån går det sedan gratisbuss till tävlingsområdet. Gratisbussarna går i skytteltrafik till och från tävlingsområdet och Ropsten både före och efter loppen. Tidtabell hittar du härlänk till annan webbplats

Till toppen av sidan