Bibliotek

Inköpsförslag

OBSERVERA! Under perioden 10 maj till och med 9 september 2019 har biblioteket inköpsstopp och tar inte emot inköpsförslag. Detta då vi förbereder flytt till nya lokaler och endast har öppet i en mindre del av biblioteket under tiden. Inköpsförslag som lämnas under perioden kommer inte att sparas till hösten. Läs mer om Sommarbiblioteketlänk till annan webbplats och bibliotekets flytt på vår flyttwebblänk till annan webbplats. Välkommen med dina inköpsförslag i höst igen!

Vi på biblioteket tar gärna emot inköpsförslag på böcker och andra medier. Inköpsförslag kan du göra när du är inloggad i bibliotekskatalogenlänk till annan webbplats.

Logga in på mina sidor med bibliotekskortsnummer och PIN-kod. Gå in på rubriken Kontakt och välj Inköpsförslag i den nedre högermenyn.

När du gör ditt inköpsförslag är det bra om du lämnar så utförliga uppgifter som möjligt. I kommentarsfältet kan du ange om du vill göra en reservation av inköpsförslaget. I de fall inget annat anges utgår vi från att du vill reservera exemplaret och 10 kronor i reservationskostnad förs upp på ditt konto.

Bibliotekets policy för inköp kan du läsa under mediepolicy.

Om boken inte går att köpa eller om vi bedömer att den inte har allmänt intresse kan vi ta hem den från ett annat bibliotek. Läs mer under fjärrlån.

Välkommen med ditt inköpsförslag!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Till toppen av sidan