Skriv ut
Dela

Invigningsvecka på nya biblioteket

lördag 9 november invigs det nya biblioteket och en hel vecka full med programpunkter för stora och små inleds. Här kan du se programmet och boka in datumen i kalendern.

Invigningsveckan pågår från och med lördag 9 november och avslutas på kvällen lördag 16 november. Tider, platser och information om program som kräver föranmälan kommer snart.

Invigning, e-boksprat och Lidingösamlingen

Lördag 9 november

Invigning för hela stadshuset, med aktiviteter på flera av stadens verksamheter. På biblioteket blir det visning av lokalerna, e-boksprat, visning av Lidingösamlingen och tävling.

Bebiskonsert, skapande verkstad och hembygd

Tisdag 12 november

På dagen blir det bebiskonsert med Ensemble Yria och skapande verkstad för bebisar med Lidingö Art Lab. På kvällen får biblioteket besök av Lidingö museum och hembygdsföreningen.

Bokcirkelonsdag

Onsdag 13 november

Bokcirkelonsdag på internationella bokcirkeldagen!

Öppen scen med Yolanda Bohm

Torsdag 14 november

Öppen scen för alla som skriver och vill dela sina alster. Konferencier är Yolanda Bohm. Anmälan är öppen redan nu, maila till paula.hogstrom@lidingo.se om du vill vara med.

Bland drakar och dragqueens och Mats Strandberg

Fredag 15 november

After föris blir det sagoläsning med Bland drakar och dragqueens och senare på eftermiddagen blir Mats Strandberg intervjuad av Moa Linder och bibliotekets ungdomsbibliotekarie Paula Högström.

Library stories, workshop med Stina Wirsén och Jonas Hannes Khemiri

Lördag 16 november

Stina Wirsén har workshop för barn mellan 2-8 år. Invigningsveckan avslutas med att Jonas Hassen Khemiri besöker biblioteket och berättar om sitt författarskap och sin senaste bok Pappaklausulen.

 

Till toppen av sidan