Trafikstörningar

Här listas planerade arbeten som kan påverka Lidingös trafik.

Planerade vägarbeten

Den 9 november börjar vi anlägga en infartsparkering vid Bodals station. Hastigheten är begränsad till 30 km/timme vid vägarbetsområdet på Södra Kungsvägen. Trafikstörningar kan förekomma. Arbetet väntas vara klart våren 2016.

Mellan den 15 och 26 februari förstärker vi vatten- och avloppledningar under Södra Kungsvägen vid avfarten mot Skärsätra. Arbetet kommer främst att ske kvällstid för att störa trafiken så lite som möjligt.

Gångväg i Dalénum avstängd

Gångvägen längs stranden utefter Lilla Värtan i Dalénum är avstängd för att vi gör nya torgytor och bryggor längs vattnet. Gående leds genom Dalénumområdet i stället. Vi har anlagt en tillfällig gångväg genom området. Här kan du se en illustration över den tillfälliga gångvägenPDF (pdf, 690 kB). Arbetet med upprustningen av strandpromenaden beräknas vara klar våren 2016.

Trafikstörningar i Käppala/Gåshaga från januari

Käppala reningsverk ska expandera i samband med sprängningar och byggtransporter väntas trafikstörningar i Käppala och Gåshaga. Byggstarten sker den 25 januari och Käppalaverket beräknar ha byggt färdigt i slutet av 2017.

Kontakt

Har du frågor, synpunkter eller vill göra en felanmälan?
Kontakta oss via webbenlänk till annan webbplats

Tekniska förvaltningen
Kundtjänst
Tel: 08-731 33 03
Vardagar: 08.30-16.00
E-tjänster och blanketter

Hur kan vi förbättra den? Hur kan vi förbättra den?
Tack för ditt svar!
4 av 9 gillar detta
Till toppen av sidan