Skriv ut
Dela

Trafikstörningar

Här listas planerade arbeten som kan påverka Lidingös trafik.

Planerade vägarbeten

Den 9 november börjar vi anlägga en infartsparkering vid Bodals station. Hastigheten är begränsad till 30 km/timme vid vägarbetsområdet på Södra Kungsvägen. Trafikstörningar kan förekomma. Arbetet väntas vara klart senvåren 2016.

Mosstorpsvägen pågår arbeten med vatten- och avloppsrör, vilket också innebär schaktning. Detta kommer att följas av ett mer omfattande vägarbete, där vi bygger en gång- och cykelbana på Mosstorpsvägen samt smalnar av gatan och bygger nya busshållplatser för att få en säkrare trafikmiljö. Vi kommer även att byta ut gatubelysningen. Trafikstörningar kan förekomma. Arbetena beräknas vara klara under senhösten 2016.

Gångväg i Dalénum avstängd

Gångvägen längs stranden utefter Lilla Värtan i Dalénum är avstängd för att vi gör nya torgytor och bryggor längs vattnet. Gående leds genom Dalénumområdet i stället. Vi har anlagt en tillfällig gångväg genom området. Här kan du se en illustration över den tillfälliga gångvägenPDF (pdf, 690 kB). Arbetet med upprustningen av strandpromenaden beräknas vara klar våren 2016.

Trafikstörningar i Käppala/Gåshaga från januari

Käppala reningsverk ska expandera i samband med sprängningar och byggtransporter väntas trafikstörningar i Käppala och Gåshaga. Byggstarten sker den 25 januari och Käppalaverket beräknar ha byggt färdigt i slutet av 2017.

Kontakt

Har du frågor, synpunkter eller vill göra en felanmälan?
Kontakta oss via webbenlänk till annan webbplats

Tekniska förvaltningen
Kundtjänst
Tel: 08-731 33 03
Vardagar: 08.30-16.00
E-tjänster och blanketter

Hur kan vi förbättra den? Hur kan vi förbättra den?
Tack för ditt svar!
4 av 12 gillar detta
Till toppen av sidan