Skriv ut
Dela

Kartor över Lidingö

Här presenteras en del av de kartor som finns över Lidingö. Hos miljö- och stadsbyggnadskontoret kan du beställa och köpa kartor för särskilda ändamål i valfri skala på papper, film eller digitalt.

Lidingökartan


Kartan är från 2011, i skala 1:15 000. Kartan innehåller bland annat vägnamn och Lidingöloppets spår, skolor, tips på sevärdheter och kulturhistoriska miljöer. Kartan kostar 25 kronor och finns att köpa i stadshusets reception.

Digital karta


Här kan du bland annat se var sevärdheter, lekplatser och återvinningsstationer ligger. Kartan kan även visa pågående vägarbeten.
Digital karta

Cykel- och fritidskartan


Den kombinerade cykel- och fritidskartan är tänkt att vara din guide till platser och aktiviteter som kan upplevas på cykel eller till fots, som en mängd spår och leder, konst- och kultursevärdheter och natursköna platser för avkoppling. Kartan är gratis och finns att hämta i stadshuset.
Cykel- och fritidskartanPDF (pdf, 3.7 MB)

Gula sidorna


På Gula sidorna finns en karta över Lidingö med sökfunktion.
Gula sidornalänk till annan webbplats

Tätortskarta över Stockholms län


Stockholms stad har tillsammans med Lantmäteriet och kommunerna tagit fram en tätortskarta över Stockholms län. Kartan är sökbar på gatunamn och adressnummer i hela länet. Det är också möjligt att söka på andra namntyper, till exempel SL:s stationsnamn (tunnelbana och pendeltåg).
Tätortskartalänk till annan webbplats

Turistfolder med karta


Folder på engelskaPDF (pdf, 1.2 MB)
Folder på svenskaPDF (pdf, 669.8 kB)
Hur kan vi förbättra den? Hur kan vi förbättra den?
Tack för ditt svar!
0 av 6 gillar detta
Till toppen av sidan