Skriv ut
Dela

Hitta ny kompetens på Lidingö jobbmässa

Tisdagen den 10 april är det för fjärde året i rad dags för Lidingö jobbmässa. Mässan vänder sig till alla som söker nya jobbutmaningar och är en möjlighet för dig som lokal företagare att rekrytera ny kompetens till ditt företag.

–Tanken är att skapa en mötesplats för arbetssökande och näringslivet på ön där det personliga mötet står i fokus. Här får den arbetssökande chansen att träffa arbetsgivaren och sälja in sig själv under en mini-intervju. Mässan riktar sig till lokala företagare som kan erbjuda såväl fast anställning som sommarjobb eller praktikplats, säger Malin Rosenqvist, näringslivschef.

Lidingö jobbmässa arrangeras av Lidingö stad, Arbetsförmedlingen och Företagarna Lidingö. Tanken är att sätta ön på kartan som en attraktiv arbetsmarknad för arbetssökande i hela regionen.

När?
Tisdag 10 april kl. 15.00–18.00

Var?
Stadshusets entréhall. Mässan är kostnadsfri för både utställare och besökare.

Så anmäler du dig som utställare
Registrera dig via webbformuläret på lidingo.se/jobbmassa

Sista anmälningsdag är den 23 mars men först till kvarn gäller så anmäl dig gärna redan i dag. För att Arbetsförmedlingen ska kunna matcha ditt företags kompetensbehov är det viktigt att du i anmälningsformuläret beskriver vilken specifik tjänst du söker och vilken kompetens som krävs.

Hoppas vi ses!

Passa på att kolla in filmen från jobbmässan 2016 (se nedan).


Kontakt
Till toppen av sidan