Skriv ut
Dela

Lidingö kulturvecka


Kulturen finns närvarande på Lidingö året om men under Kulturveckan vill Lidingös kulturverksamheter och kulturaktörer bjuda på en härlig kulturmanifestation. 

Kulturveckan lyfter och synliggör det rika kulturliv som finns på ön. Under veckan ökar Lidingös puls, den slår hårdare och erbjuder ett rikare utbud av kulturupplevelser för Lidingöbor i alla åldrar.

Tillsammans med Lidingös kulturaktörer arrangerar vi Lidingö Kulturvecka 2018 med huvuddelen under vecka 46, men i år tjuvstartar vi redan torsdag 8:e november. Kulturveckan pågår ända till 18:e november.

 

Vill du medverka i Kulturveckan 2018?


Är du intresserad av att medverka med någon aktivitet eller evenemang under veckan finns mer information här. 

 

Bilder från Kulturveckan 2017


Kulturveckan ger tillbaka till barnkulturen

Det är fri entré till de flesta program under Kulturveckan. Nytt för 2016 var märket ”Leve barnkulturen”, en slags frivillig entrébiljett till Kulturveckan.

Märket kostar 50 kronor och går till barnkultur på Lidingö till barn på Lidingö. Varje såld knapp ger ett barn möjlighet att uppleva mer kultur såsom teater eller liknande kulturupplevelser.

Swisha 50 kronor till 123 399 02 31 (Lidingö stad, kultur) och hämta ut en knapp i Lidingö stadshus reception mot uppvisande av swishkvitto.

Visa att du är en del av kulturlivet genom att bära knappen Leve barnkulturen. Stötta än mer genom att ge bort en knapp och därmed också bjuda in fler att delta i kulturlivet på Lidingö.

 

Kulturveckan Översikt samt arr flera dagar Kulturveckans måndag Kulturveckans tisdag Kulturveckans onsdag Kulturveckans torsdag Kulturveckans fredag Kulturveckans lördag


Vi vill tacka alla kulturaktörer som deltog under Kulturveckan 2017. Ni skapade en magnifik vecka med 120 programpunkter och fler besökare per evenemang än 2016.

Klicka på färgrutorna på bilden ovan för att se programpunkterna dag för dag samt i en översikt och få en presentation av veckans programpunkter.

Till toppen av sidan