Support Vklass - förskola

Vklass är de kommunala förskolornas plattform för kommunikation.

Vklass på webben

Du som vårdnadshavare loggar in via  Skolwebben med Mobilt BankID eller annan e-legitimation. Om du har problem med inloggningen gör du en felanmälan.

Vklass app

Om du glömt lösenordet eller användarnamnet eller är helt ny användare går du till www.vklass.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och klickar på "Glömt inloggningsuppgifter?" så skickas dina inloggningsuppgifter till den e-postadress som är registrerad i Vklass.

Du kan också logga in i appen med Mobilt BankID. Välj "Logga in med SSO". I nästa steg väljer du "Lidingö stad" och "Lidingö e-login för vårdnadshavare".

Om du har andra problem med Vklass app se först och främst till att appen är uppdaterad till senaste version. Har du fortfarande problem, gör en felanmälan nedan.

Om Vklass visar felaktiga uppgifter

Om Vklass visar felaktiga eller ofullständiga uppgifter om dig eller ditt barn eller om det är något annat fel, ber vi dig beskriva felet i formuläret nedan och skicka in det till oss.

F. Felet gäller: *
Multiple selection