Skriv ut
Dela

Ljungbackens skola

Fotograf: Joakim Trolle Lindgren

Välkommen till oss på Ljungbackens skola! ,"den lilla skolan med det stora hjärtat". På skolan går ca 260 elever från förskoleklass till årskurs fyra i två skolbyggnader och med en fin skolgård med tillgång till en inhägnad konstgräsplan. Till skolan kommer man enklast via den nyrenoverade Lidingöbanan från Ropsten. 

Elever, vårdnadshavare och personal är stolta över en välfungerande skola med inarbetade, tydliga rutiner, engagemang och studiemotiverade elever. Här blir alla  väl mottagen av glada elever och kunniga och vänlig personal med ett stort intresse för vår skola och skolutveckling.

Vi arbetar för att utveckla och stimulera elevernas sociala kompetenser, språkliga utveckling, logiska tänkande och demorkatiska förhållningssätt. Genom att erbjuda eleverna ett varierat arbetssätt utvecklar de förmågor som är nödvändiga i morgondagens samhälle.  Att utveckla elevernas digitala kompetens är ett led i detta och de senaste tre åren har alla elever haft programmering på schemat.

Vi har ett nära och tydligt samarbete med våra vårdnadshavare som bygger på engagemang och tillit.

Skolans kommunikationsvägar


Hemsidan

På vår hemsida berättar vi om Ljungbackens skola och hur vi arbetar.

Vklass

All information till dig som vårdnadshavare finns i Vklass som till exempel kalendarium, scheman, läxor och veckobrev. Här sker också sjukanmälan.
Vklasslänk till annan webbplats


Facebook

Här kan du följa vad som är på gång hos oss just just nu.
facbook.com/ljungbackensskolalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

 

Kontakt

Rektor
Sigrid Sturegård
Tel: 08-731 65 86
Mobil: 073-074 65 80
E-post: sigrid.sturegard

Adress
Herkulesvägen 23
181 63 Lidingö
Öppettider: 7.30 -17.30

Länk till skolwebben
Fritidsgårdar och fritidsklubbar på Lidingö
Till toppen av sidan