Startsida, Lidingö stad

Fax, kopiering och skanner

Få hjälp med dina dokument på biblioteket

Behöver du hjälp med att faxa, kopiera eller skanna dokument? Allt detta kan du göra på biblioteket. Prata med oss i personalen så hjälper vi dig.

Fax

Biblioteket har en fax på plan 1 som alla får använda. För att faxa måste du betala en avgift. Prata med oss i personalen för att få hjälp med att faxa.

Startavgift:

  • 10 kronor för fax inom Sverige
  • 20 kronor för fax inom Europa
  • 30 kronor för fax utanför Europa

Utöver startavgiften kostar det 3 kronor per sida att skicka fax.

Kopiering

I biblioteket finns en kopieringsapparat som alla får använda. För att kopiera får du köpa ett kopieringskort av personalen, de finns i storlekarna 10 kronor/5 kopior, 50 kronor/25 kopior eller 100 kronor/50 kopior.

Att kopiera kostar 2 kronor för svartvita kopior och 4 kronor för färgkopior.

Skanner

Behöver du skanna ett dokument? Om du vill skicka ett skannat dokument direkt till en e-postadress kan du göra det via vår fax/kopieringsapparat. Fråga oss i personalen, så visar vi hur du gör. Det är gratis, så länge du inte skriver ut dokumentet.

 

Utskrifter från dator

Om du behöver skriva ut något från en dator så går det att göra från alla datorer i biblioteket (förutom de datorerdär man söker i bibliotekskatalogen). Det går bara att skriva ut i svartvitt och A4-format. Utskrifterna hämtas i lånedisken och kostar 3 kronor per sida. Läs mer under Datorer.

Senast ändrad: 2016-07-06

Kontakt

Lidingö stadsbibliotek
Tel: 08-731 37 70
E-post: Stadsbiblioteket

Lidingö stadsbibliotek, Stockholmsvägen 54F, Tel: 08-731 37 70
E-post: stadsbiblioteket@lidingo.se, Postadress: Lidingö stad, 181 82 Lidingö Fakturaadress: Box 382, 737 26 FagerstaWebbredaktör: